jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

13.2.2019

JAMK mukana maailmanlaajuisessa Invent for the Planet -innovaatioviikonlopussa

Invent for the Planet on Texasin A&M yliopiston 15.-17.2.2019 järjestämä kilpailullinen innovaatioviikonloppu, joka kutsuu korkeakouluopiskelijoita ympäri maailman osallistumaan yhteisten ongelmien ratkaisuun samanaikaisesti. Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) on mukana tapahtumassa ensimmäisenä suomalaisena korkeakouluna.

12.2.2019

Huono muisti ja vaikeus keskittyä vaivaa nykypäivänä monia – näillä yksinkertaisilla konsteilla ja apuvälineillä voi merkittävästi helpottaa omaa arkeaan

Vaikka elämme nykyisin monien suoriutumisvaatimusten ristipaineissa, voimme onneksi tukeutua erilaisiin arjen apukeinoihin. Käytämme niitä muistamisen, hahmottamisen, keskittymisen, lukemisen ja laskemisen tukena. Arjen apukeinoille on erityisen suuri tarve henkilöillä, joilla on oppimisvaikeuksia tai oppimisen haasteita. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (JAMK) kuntouttavan työtoiminnan KOMPPAA-ryhmä vastaa näihin haasteisiin.

11.2.2019

Sähköautojen yleistyminen haastaa isännöitsijät, taloyhtiöt ja yritykset latausjärjestelmien hankintaan - asiantuntijaseminaari to 14.2.

Sähköautojen latausjärjestelmien suunnittelun ja asennuksen parhaat käytännöt -seminaari järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) pääkampuksella torstaina 14.2.2019 klo 11.30 alkaen. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

11.2.2019

NaApurit, maaseudun sankarit – vapaaehtoisten pelastusryhmät edistämään Keski-Suomen maaseudun turvallisuutta

Keski-Suomen Sydänpiirin ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) hankkeessa nostetaan esiin tietoisuutta mm. sydäniskureista ja niiden toiminnasta. Samalla valmennetaan maallikoita elvytys- ja alkusammutusosaajiksi.

8.2.2019

Hyöty irti lannasta! Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Luonnonvarakeskuksen yhteistiimi voitti Valion ProLanta –hackathonin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) otti yhdessä Luonnonvarakeskuksen kanssa osaa Valion järjestämän ProLanta-hackathoniin, jossa haettiin teknologisia ja logistisia ratkaisuja maatiloilla syntyvän lannan nykyistä parempaan hyödyntämiseen. JAMKin ja Luken yhteistiimi palkittiin kisan parhaana.

8.2.2019

Suomalaisen musiikkikampuksen ooppera on laaja-alaisen yhteistyön tulos, joka viihdyttää

Kuluvan kuukauden puolessa välissä Hannikaissalissa voi viikon ajan kokea oopperan taikaa. Suomalainen musiikkikampus tuo alunperin radiosoittoon sävelletyn The Old Maid and the Thief -teoksen näyttämölle monitaiteellisena tulkintana. Yhteensä kuusi kertaa esitettävä pienoisooppera saa ensi-iltansa 16.2. Toteutuksesta vastaavat Suomalaisen musiikkikampuksen ja sen oppilaitosten opiskelijat.

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by Menestyvä keskisuomalainen nautakarjatila - Meka -hanke
Maitotilan aperuokintaan käytiin läpi Tarvaalassa tänään. Siinä onnistuminen vaatii huolellisuutta ja suunnitelmallisuutta (peltoviljelystä lähtien). Iltapäivällä seulottiin ja tarkasteltiin osallistujien appeita (vasikka-apetta, lypsylehmien apetta eri säilörehusadoista ja yksi maissipohjainen ape) Näistä saatiin mielenkiintoisia havaintoja ja keskustelua pöydän ympärillä. Koko päivän tärkeimmät tärpit: 1) Analyysit kaikista rehuista auttavat tekemään lehmille tarpeen mukaisen seoksen, 2) Säilörehun kuiva-ainetta on syytä seurata tarkasti, sillä kuiva-aineen muuttuessa muuttuu koko resepti, 3) Lehmä haluaa samanmoista apeseosta aina ja palkitsee onnistumisen hyvällä maitotuotoksella, 4) Pelkkä ruokinta ei ole avain hyvään tuotokseen. Yhtä tärkeitä asioita ovat esim. hoito ja olosuhteet. Päivässä asiantuntijoina olivat ProAgrialta Jouni Rantala ja Sanna Minkkinen sekä Lantmännen Feediltä Petri Huttunen. Kiitos kaikille hyvästä päivästä! 😀
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences
Kevään yhteishun toinen vaihe lähestyy kovaa vauhtia. Eilen pääsimme tekemään JAMKin markkionointivideota yhdessä laululavoiltakin tutun Jennan kanssa. Jenna opettaa JAMKissa musiikkipedagogiikkaa - ja opiskelee meillä myös itse. Lisää kuulet, kun saamme video eetteriin :)
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Yrittäjyyskasvatuksen työpajassa kreikkalaisten ammatillisten opettajien kanssa totesimme jälleen EntreComp - yrittäjyysosaamistyökalun erinomaisuuden. #jamk #opehommia #jamkaokk #startinproject #yrittäjyyskasvatus #entrepreneunership
Hello hoitotyön opiskelijat. Nyt olisi vielä tilaa opiskelijoille ottaa osaa hoitotyöhön räätälöidylle opintojaksolle Hoitotyön englantia (3 op). Toteutus on 4. jaksolla monimuotona: 6-7 krt tapaaminen keskiviikkoisin 20.3 alkaen klo 16.00-17.30 ja lisäksi on verkko-opiskelua. Olisi kiva, jos saataisiin nyt ekan kerran pyöräytettyä tämä läpi. Kirjana Dear Patient: English for Nursing. ZZCE5100 9K0Z1 2018-2019 Hoitotyön englanti Tietoa välitti, Vesa
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi
Digiasiantuntija Teemu Arina @tar1na sai tänään yleisön aivonystyrät ja mielikuvituksen liikkeelle puhuessaan palvelualan digitaalisista asiakaskohtaamisista. Hyvä palvelu jyrää edelleen, mutta #digi´n myötä eri muodossa ja alustoilla. Kiitos! 😀👍#jamk #palvelu #asiakas
Twiitti käyttäjältä @biotalouskampus
Droonit maataloudessa työpaja käynnissä @biotalouskampus! Tavoitteena on löytää uusia hankeaihioita ja kumppanuuksia tilatason hehtaarisatojen parantamiseen uusien drone- ja mittalaiteteknologioiden ja niiden soveltamisen avulla. #drone #maatalous #maatalousteknologia
Mikä oli sinun urotekosi tällä viikolla? Tällaisellakin kysymyksellä voidaan jakaa onnistumisia ja iloita onnistumisesta työyhteisössä. - Ben Furman TESSU-projektn #Yhteiseenmaaliin -seminaarissa.
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016