jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

13.11.2019

JAMKin insinööriopiskelijat nappasivat 3. sijan Ällistyttävät robotit -kilpailussa

JAMKin sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriopiskelijoista muodostunut Pöhnäpojat -ryhmä nappasi Helsingin Messukeskuksessa 5 - 7.11. järjestetyssä Ällistyttävät robotit -kilpailussa hienon kolmannen sijan. Voitto meni tällä kertaa Metropoliaan ja toinen sija Aalto Yliopistolle.

13.11.2019

Tietoturva ry palkitsi JAMKin opinnäytetyön vuoden 2019 parhaana tietoturva-aiheisena ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyönä

Tietoturva ry jakaa vuosittain palkinnon parhaille tietoturva-aiheisille opinnäytetöille. Vuoden 2019 parhaana tietoturva-aiheisena ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (YAMK) opinnäytetyönä palkittiin Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) opiskelija Juuso Selinin opinnäytetyö.

11.11.2019

Merja Rehn projektipäälliköksi JAMKin liki miljoonan euron Biotalouden yrityskiihdyttämö -hankkeeseen

Yhteiskuntatieteiden maisteri, kiertotalousasiantuntija Merja Rehn on valittu projektipäälliköksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) lähes miljoonan euron Biotalouden yrityskiihdyttämö –hankkeeseen. Rehn aloittaa tehtävässään JAMKin Biotalousinstituutissa joulukuun alussa.

11.11.2019

Suomalaisen musiikkikampuksen Uponnut kaupunki –projektille 30 000 euron avustus

Alfred Kordelinin säätiö on myöntänyt Suomalaisen musiikkikampuksen Uponnut kaupunki -projektiin 30 000 euron avustuksen vuosille 2020-2021. Avustusta hallinnoi Keski-Suomen musiikin edistämissäätiö, joka toteuttaa projektin yhdessä Suomalaisen musiikkikampuksen kanssa.

7.11.2019

JAMK mukana koulutuksen superviikossa: EduFutura Forum on suomalaisen koulutuksen ytimessä

Miksi suomalainen koulutus on arvostettua maailmanlaajuisesti, ja miten se Jyväskylässä tehdään oppilaitosten yhteistyönä? EduFutura Forumissa esitellään ainutlaatuista osaamistamme. Konferenssi on rakennettu yhteistyössä oppilaitosten henkilöstön ja noin sadan opiskelijan kanssa.

6.11.2019

JAMK tutuksi -päivä kutsuu jälleen satoja toisen asteen opiskelijoita Rajakadun kampukselle

Millaista ammattikorkeakouluopiskelu on? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Mitä pelialalla opiskellaan? Mikä ihmeen JAMKO? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa vastauksen perjantaina 8.11. JAMK tutuksi-päivässä pääkampuksella, Rajakatu 35, klo 9-14.

Näytä lisää

JAMK somessa

Twiitti käyttäjältä @JYVSECTEC
We are present at #cybersecurityforeurope2019 joint conference between the four Pilot projects, @CyberSec4Europe, @concordiah2020, @ECHOcybersec and @sparta_eu. Great discussions and collaboration. #h2020 #EU
Vikatiedote 13.11.: eBook Central -palvelu ei toimi. Vikaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme häiriötä. Malfunction notice 13.11.: eBook Central is not working. The malfunction is being looked into. We apologize for the inconvenience.
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMK
JAMKin avoimen väkeä on tänään osallistumassa avoimen korkeakouluopetuksen neuvottelupäiville Oulussa. Yhdessä avoin. 👍 #jamk #avoinamk #neuvottelupävät2019
👉Älä anna luottamuksellisia tietojasi epäilyttävien linkkien taakse 👉Käytä vahvoja salasanoja tai kaksivaiheista tunnistautumista 👉Poista käytöstä palvelut ja tilit, joita et enää käytä tai seuraa #identiteettivarkaus #tietoturva #huijaus #kyberturvallisuus https://t.co/Vv3cDE10ha
Facebook post by JAMK University of Applied SciencesMusiikin terapeuttinen käyttö - JAMKjamk.fiHae mukaan uuteen kokonaisuuteen, joka hyödyntää monipuolisesti Suomalaisen musiikkikampuksen asiantuntemusta.
Jyväskylä on vahvasti profiloitumassa valtakunnalliseksi luovien terapioiden koulutuksen ja tutkimuksen osaamiskeskittymäksi. Keväällä 2020 käynnstyvä Musiikin terapeuttinen käyttö -korkeakouludiplomikoulutus hyödyntää usean eri organisaation osaamista. Haku täysin uudenlaiseen toteutukseen alkaa ensi viikolla.
Opintopsykologien terveiset ja tietoon nykytilanne: ---- Hei arvon “kollegat”, Meidän vastaanotoillemme on ollut nyt kovasti kysyntää. Tällä hetkellä meillä on vastaanotot täynnä ja jonossa tämän vuoden puolelle aikaa odottaa 15 opiskelijaa. Olemme sulkeneet nyt vastaanotot uusilta ajanvarauksilta ja uusia aikoja voi kysellä vuoden vaihteen jälkeen. Viikonlopun jälkeen oli tullut 7 uutta ajan kysyjää ja heitä emme voi ottaa nyt jonoon. Tänään sain opiskelijaterveydenhuollon lääkäriltä Riikka Vuorelta sähköpostin, jossa kerrottiin seuraavaa: - terveysasemien psykologit ovat nyt ottaneet linjaa, että eivät mielellään ota opiskelijoita. Heillä on yhteinen päivystysnumero, joka on johtanut hurjaan yhteydenottotulvaan. Sieltä ohjataan myös opiskeluterveydenhuoltoon, oth – mt –tiimiinni, ehkä teihinkin ottamaan yhteyttä. Ympyrä siis pyörii tai on pyörimättä joka suuntaan - KSKS psykiatrian akuuttityöryhmän toiminta on jaettu kahtia. Sairaalanmäellä se toimii 24 h , ei tarvitse lähetettä, entinen puhelinnumero vastaa siellä. Päivystykseen voi ohjata suoraan kävelemään jos akuutti tilanne. Lisäksi Matarankadulla toimii päiväaikainen psyk akuutti arviointitiimi, jonne tarvitaan lääkärin lähete (meiltä, terv. asemalta, tai tuolta päivystyksestä) Varsin sekavaa siis sekin. --- välitti Vesa-opo
Facebook post by JAMK University of Applied SciencesTietoturva ry palkitsi JAMKin opinnäytetyön vuoden 2019 parhaana tietoturva-aiheisena ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyönäjamk.fiTietoturva ry jakaa vuosittain palkinnon parhaille tietoturva-aiheisille opinnäytetöille. Vuoden 2019 parhaana tietoturva-aiheisena ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (YAMK) opinnäytetyönä palkittiin Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) opiskelija Juuso Selinin opinnäytetyö.
Tietoturva Ry palkitsi #JAMK:n opiskelijan opinnäytetyön vuoden 2019 parhaana tietoturva-aiheisena opinnäytetyönä ylempien ammattikorkeakoulututkintojen sarjassa 😎🥳 – JAMKissa kyberturvallisuuden YAMK -tutkinto-ohjelmaa on toteutettu keväästä 2013 lähtien. Useita laadukkaita opinnäytetöitä on julkaistu tutkinto-ohjelman opiskelijoiden toimesta. On hienoa, että ulkopuolinen rekisteröity yhdistys myös tunnustaa meillä julkaistujen opinnäytetöiden laatua, toteaa opinnäytettä ohjannut JAMKin lehtori Karo Saharinen.
.@tietoturva_ry palkitsi #JAMK:n opiskelija Juuso Selinin opinnäytetyön vuoden 2019 parhaana #tietoturva-aiheisena #YAMK-opinnäytetyönä: https://t.co/G4sVWtx74n #kyberturvallisuus #ICT
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016