jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

19.11.2019

Lääkkeenmääräämiseen oikeutetut sairaanhoitajat ovat kasvava ammattikunta – syysfoorumi kokoaa satakunta asiantuntijaa JAMKin Dynamolle 21.11.

Rajattu lääkkeenmäärääminen on yksi vastuullisimmista sairaanhoitajan työtehtävistä ja edellyttää erillisen lisäkoulutuksen suorittamista. Terveydenhuollon ammattihenkilölakiin tehty muutos on mahdollistanut sairaanhoitajan rajatun lääkkeenmääräämisen käyttöönoton nykyistä laajemmin. Lääkkeenmääräämisen syysfoorumissa käsitellään lakimuutosta ja siihen liittyviä ajankohtaisia asioita.

14.11.2019

Uudet uraohjaajat valmiita auttamaan ura- ja koulutusratkaisuissa

Viiden ammattikorkeakoulun ammatillisten opettajakorkeakoulujen (Haaga-Helia, HAMK, JAMK, OAMK ja TAMK) ja Jyväskylän yliopiston yhdessä toteuttama Uraohjauksen erikoistumiskoulutus (30 op) päättyy tällä viikolla. Yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän ja ohjauskoulutuksen järjestäjien kanssa suunniteltu koulutus pyrkii takaamaan ohjauspalvelujen laatua: palveluita tuottamaan tarvitaan ammattilaisia, joilla on uraohjauksen koulutus ja vahva työelämäosaaminen.

13.11.2019

JAMKin insinööriopiskelijat nappasivat 3. sijan Ällistyttävät robotit -kilpailussa

JAMKin sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriopiskelijoista muodostunut Pöhnäpojat -ryhmä nappasi Helsingin Messukeskuksessa 5 - 7.11. järjestetyssä Ällistyttävät robotit -kilpailussa hienon kolmannen sijan. Voitto meni tällä kertaa Metropoliaan ja toinen sija Aalto Yliopistolle.

13.11.2019

Tietoturva ry palkitsi JAMKin opinnäytetyön vuoden 2019 parhaana tietoturva-aiheisena ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyönä

Tietoturva ry jakaa vuosittain palkinnon parhaille tietoturva-aiheisille opinnäytetöille. Vuoden 2019 parhaana tietoturva-aiheisena ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (YAMK) opinnäytetyönä palkittiin Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) opiskelija Juuso Selinin opinnäytetyö.

11.11.2019

Merja Rehn projektipäälliköksi JAMKin liki miljoonan euron Biotalouden yrityskiihdyttämö -hankkeeseen

Yhteiskuntatieteiden maisteri, kiertotalousasiantuntija Merja Rehn on valittu projektipäälliköksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) lähes miljoonan euron Biotalouden yrityskiihdyttämö –hankkeeseen. Rehn aloittaa tehtävässään JAMKin Biotalousinstituutissa joulukuun alussa.

11.11.2019

Suomalaisen musiikkikampuksen Uponnut kaupunki –projektille 30 000 euron avustus

Alfred Kordelinin säätiö on myöntänyt Suomalaisen musiikkikampuksen Uponnut kaupunki -projektiin 30 000 euron avustuksen vuosille 2020-2021. Avustusta hallinnoi Keski-Suomen musiikin edistämissäätiö, joka toteuttaa projektin yhdessä Suomalaisen musiikkikampuksen kanssa.

Näytä lisää

JAMK somessa

Käyttäjämanipuloinnille altistutaan erityisesti siksi, että ihmiset eivät odota tulevansa hyökkäyksen kohteiksi. Lue blogista, mitä käyttäjän manipulointi tarkoittaa, missä sitä ilmenee ja miten suojautua. https://t.co/z3ZdCk73TO #OleTietoinen #cyberdi #jamk #Polamk #huijaus
Facebook post by JAMK HyvinvointiyksikköBIG-IP logout pageintra.jamk.fi
OpenLABsit jatkuvat 17.12 saakka. Hyödynnä opiskelija tilaa ja palvelua. Välitän Emilia Lahdenperän viestin asiasta: ”OpenLabs, omatoiminen harjoitteluaika sairaanhoitaja- ja kätilöopiskelijoille jatkuu edelleen pääsääntöisesti tiistaisin klo 12-15 jouluun saakka (17.12) ja tammikuussa jatkamme 7.1.2020 ->. Opiskelijat voivat tuolloin tulla harjoittelemaan kädentaitoja yms. tai tulla opiskelemaan vaikkapa anatomiaa ja fysiologiaa virtuaalitodellisuudessa. Uusia virtuaalioppimisohjelmistoja etsitään ja niitä tulee käyttöön sitä mukaa kun sopivia, omatoimisesti hyödynnettäviä löytyy. Olemme koonneet opiskelijaintraan harjoitteluajat ja -tilat, sieltä voi myös tarkastaa, onko kyseisellä viikolla esim. VR käytettävissä vai ei. Suosittelisin, että opiskelijat tarkastaisivat ajankohtaiset tiedot kyseiseltä sivulta ennen saapumistaan OpenLabiin; siellä tiedotetaan muun muassa aikojen muutoksista sekä mahdollisista peruuntumisista tai muista muutoksista. Sivu löytyy kyseisen linkin takaa: https://intra.jamk.fi/opiskelijat/hyvi/Sivut/hyvi.aspx . Sivulle pääsee myös kirjoittamalla Elmon hakukenttään ”openlabs”. Lisätietoja OpenLabsista löytyy myös tämän linkin takaa: https://www.jamk.fi/fi/Tietoa-JAMKista/Materiaalit/asiakaslehti-1-2019/hyvinvointiyksikon-openlabissa-opitaan-oikeasti/ OpenLabs -toiminnasta toivotaan opiskelijapalautetta ja ehdotuksia mm. ajoista, jolloin opiskelijat toivoisivat saada harjoitella. Toiminnasta on tulossa kysely, jonka perusteella toimintaa pyritään kehittämään edelleen.”
Facebook post by JAMK University of Applied SciencesHenkilöstö- ja talousosaajajamk.fiOnko sinulla paljon alan kokemusta, mutta teoriatietosi on toiselta alalta tai monen vuoden takaa? Onko tavoitteenasi kehittyä taloushallinnon ja henkilöstöjohtamisen saralla? Korkeakouludiplomin avulla saat syvyyttä ja tehokkuutta johtamistaitoihisi.
Henkilöstö- ja talousosaajaksi verkko-opintoina! Onko tavoitteenasi kehittyä taloushallinnossa ja henkilöstöjohtamisessa? Onko sinulla paljon työkokemusta, mutta teoriatietosi on kokonaan toiselta alalta tai monen vuoden takaa? Korkeakouludiplomin avulla saat syvyyttä osaamiseesi ja tehokkuutta johtamistaitoihisi. Seuraava koulutus alkaa maaliskuussa 2020, ilmoittaudu mukaan 9.2. mennessä. https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/korkeakouludiplomi/henkilosto-ja-talousosaaja/ #jamk #avoinamk #jamkavoin #aikuiskoulutus
Kyberhyökkäyksiä on tapahtunut ja tulee tapahtumaan vaikka teknologiat olisivat hyvin suojattuja, koska inhimilliset tekijät mahdollistavat hyökkäyksiä. https://t.co/VE8py551fU #cyberdi #jamk #Polamk #tki #kyberturvallisuus #tietoturva #kyberhyökkäys #digiturvallisuus #huijaus
Facebook post by JAMK HyvinvointiyksikköBIG-IP logout pageintra.jamk.fi
Duuni on auki sinulle opiskelija. Tutustu ja ihastu Lue opiskelijaintran viesti: https://intra.jamk.fi/opiskelijat/Lists/Uutiset%20opiskelijoille/DisplayNewsForm.aspx?ID=695
Lääkkeenmääräämisen syysfoorumi 21.11. #JAMK:n Lutakon kampuksella kerää jälleen asiantuntijoita keskustelemaan ja kuulemaan ajankohtaisia laki- ja asetusmuutoksiin liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja: https://t.co/BMRACWsMrF
Facebook post by JAMK University of Applied SciencesTekemisen tahtoa ja ammattiylpeyttäjamk.fiTarjolla tekemisen tahtoa JAMKissa. Tutustu aktiiviseen 600 henkilön asiantuntijajoukkoomme.
Hae meille töihin! Nyt haemme mm. projektipäällikköä #SOTE-alan kevytyrittäjien toimintaedellytyksiä vahvistavaan hankkeeseen sekä tutkijaa lapsi- ja perhepalveluiden #VerKo-hankkeeseen. Katso kaikki avoimet paikkamme ja hae! ⤵️ #rekry #rekrytointi
Hae meille töihin! Nyt haemme mm. projektipäällikköä #SOTE-alan kevytyrittäjien toimintaedellytyksiä vahvistavaan hankkeeseen sekä tutkijaa lapsi- ja perhepalveluiden #VerKo-hankkeeseen. Katso kaikki avoimet paikkamme ja hae: https://t.co/M1Ij62PE1d #rekry #rekrytointi #töihin
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016