jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

19.9.2019

Syksyn yhteishaku päättyi 18.9. – JAMKiin haki kaikkiaan 1 264 nuorta ja aikuista

Syksyn 2019 yhteishaku päättyi keskiviikkona 18.9. klo 15.00. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (JAMK) oli tarjolla 120 opiskelupaikkaa AMK-tutkintoon tähtääville (sairaanhoitaja, kätilö, agrologi ja logistiikan insinööri) ja 40 opiskelupaikkaa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa tavoitteleville (Biotalouden kehittäminen, Full Stack Development). JAMKiin haki yhteensä 1 264 nuorta ja aikuista, joista 672:lle JAMK oli ensisijainen vaihtoehto.

16.9.2019

Artesaaniruoassa näkyy sydän ja sielu! Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailun voittajat selvillä

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu käytiin viikonloppuna 13.-14.9. Jyväskylässä. Kilpailun järjesti Jyväskylän ammattikorkeakoulu yhteistyössä Suomen artesaaniruoka ry:n ja maa- ja metsätalousministeriön kanssa. Kisassa arvioitiin 122 kilpailutuotetta 62 yritykseltä. Mukana oli yrityksiä Suomen lisäksi myös Virosta ja Latviasta.

12.9.2019

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopisto selvittävät yhteistyössä yritysten ekologista kestävyyttä

Osana Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kohti planetaarista hyvinvointia –yhteishanketta toteutetaan yrityksille suunnattu kysely, jossa kartoitetaan yritysten ekologiseen kestävyyteen vaikuttavia tekijöitä. Haluamme rohkaista yrittäjiä - toimialasta, yritysmuodosta tai yrityksen koosta riippumatta – jakamaan kokemuksiaan ja näkemyksiään ekologisesta kestävyydestä liiketoiminnassaan. Miten se toteutuu nyt? Mikä sitä edistää, mikä estää? Kysely on auki 30.9.2019 asti.

9.9.2019

Artesaaniruoan mestaruutta Jyväskylässä tavoittelee yli 60 yritystä runsaalla 120 tuotteella

Jyväskylän Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailuun 13.-14.9.2019 on ilmoittautunut yli 60 yritystä yli 120 tuotteella. Mukana on muutama yritys myös Virosta ja Latviasta.

5.9.2019

Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalinnat uudistuvat laajasti – syksyllä käyttöön yksi yhteinen valintakoe

Kaikkien ammattikorkeakoulujen yhteinen AMK-valintakoe on käytössä ensi kertaa.

5.9.2019

Työssä tarvittavaa osaamista mentoroinnin avulla

Työelämä kaipaa entistä enemmän tekijöitä, joilla on valmiuksia monikulttuurisissa työyhteisöissä toimimiseen. Toisaalta työelämässä vaaditaan perehdyttämis- ja ohjaustaitoja, koska suuri osa ammatillisista opinnoista toteutuu jo nyt käytännön työelämässä.

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMK
Ilmoittautuminen on käynnistynyt mukavan vilkkaasti loppusyksyn sote-alan opintoihin. Paikkoja on kuitenkin vielä jäljellä allaoleville opintojaksoille. Varaathan oman paikkasi! ▶️ Green Care asiakkuudet ja toimintaympäristöt, 5 op ▶️ Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen perusteet, 3 op (verkkototeutus / Äänekoski) ▶️ Ohjaaminen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä, 3 op ▶️ Ravitsemus ja liikunta terveyden edistäjänä, 5 op (verkkototeutus) ▶️ Sosiaaliturva, 3 op ▶️ Turvallisen lääkehoidon perusteet, 2 op https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/Koko-opintotarjonta/Sosiaali--ja-terveysala/
Twiitti käyttäjältä @JAMK_AOKK
Opekorkean väkeä tänään @Dare_ToLearn ”The link between learning and business impact is skills” #osaaminen #oppiminen #kehittyminen #daretolearn2019
Twiitti käyttäjältä @JYVSECTEC
#CyberSec4Europe #H2020 project aims to boost effectiveness of the Security union. About the project https://t.co/gF3DWVGl7G #EU @CyberSec4Europe @DSMeu #cybersecurity
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Our School of Professional Teacher Education is happy to receive Vietnamese educators from Van Lang University for a visit this week. The purpose and modes of teaching practice during teacher studies and e-pedagogy have been the subjects of fruitful discussions with our guests.
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), tradenomit
HR-kärkiopiskelijat Atte ja Joni ovat tyytyväisiä. Molemmat ovat työllistyneet HR-tehtäviin harjoittelupaikkaansa. Atte toimii Jyväskylän kaupungilla henkilöstösihteerinä ja Joni Vismalla HR-järjestelmien asiakastukitiimissä. Harjoittelupaikat löytyivät HR-kärjen verkostosta yritysvierailujen kautta. Urapolku on käynnistynyt hienosti. Konkreettista HR-osaamista on kertynyt sekä johtamisen opintojaksoilla että projektiopinnoista, jossa he olivat mukana työstämässä asiakkaan strategiaprosessia. Opparit ovat nekin työn alla; Atella teemasta tekoälyn hyödyntäminen HR:ssä ja Jonilla mobiilityön vaikutuksista esimiestyöhön. Teknologiatrendit otetaan näin haltuun. Aten ja Jonin vinkit opiskelijakollegoille: omien tavoitteiden kirkastaminen, huolellinen harjoittelupaikan valinta, aktiivisuus, ahkeruus, rohkeus, verkostoituminen ja kärkiopinnoissa kärjen tuottamien mahdollisuuksien hyödyntäminen.
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences
Älä anna digimaailman pahisten kuljettaa sinua kuin pässiä narussa! Seuraa JAMKin ja Poliisiammattikorkeakoulu - Polamk:in #OleTietoinen-kampanjaa ja opi tunnistamaan verkossa tapahtuvia huijauksia sekä suojautumaan niiltä. Jaamme kansankielistä perustietoa digiturvallisuudesta! Stay tuned! #kyberrikollisuus #kyberrikostorjunta #tietoturva #cyberdi #digiturvallisuus https://www.youtube.com/watch?v=8srLGt44PAo
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), tradenomit
Sportin ope Osmo kertoo ope-opinnoistaan 😀💪
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMK
Mitäs täällä suunnitellaan? Keuruun ja Petäjäveden kunta - Municipality of Petäjävesi lukiolaislle järjestetään 17.-21.2.2020 korkeakouluviikko, jossa opiskelijat pääsevät tekemään JAMKin opintoja. Tästä myöhemmin lisää, pysy kuulolla!
Twiitti käyttäjältä @JYVSECTEC
Tervetuloa seuraamaan #OleTietoinen kampanjaamme yhdessä @Polamk kanssa. Kampanja auttaa sinua tunnistamaan verkossa tapahtuvia huijauksia ja suojautumaan niiltä. #kyberrikollisuus #kyberrikostorjunta #kyberturvallisuus #tki #cyberdi https://t.co/oXKq55i4Su
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016