jamk.fi

JAMKin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Tai valita lyhyemmän päivityksen ja syventää osaamistasi täydennyskoulutuksissa. Kehitämme myös kokonaisten työyhteisöjen toimintaa niin pedagogiikan perusasioiden kuin innovatiivisten koulutusratkaisuidenkin osalta. Yhdessä saamme aikaan osaamista ja asennetta, jotka kantavat myös tulevaisuudessa.

Päätoimipaikkamme on Jyväskylässä, mutta koulutamme eri puolilla Suomea ja verkossa. Näin aikuisten opiskelijoidemme on helpompi opiskella työnkin ohessa ja pääsemme käsiksi alueellisiin tarpeisiin. Toimimme aktiivisesti myös eri puolilla maailmaa ja teemme kehitystyötä siellä, missä osaamiselle on todellinen tarve. Viime aikoina olemme toteuttaneet kehittämisprojekteja esimerkiksi Argentiinassa, Kosovossa, Kazakstanissa, Nepalissa ja Etiopiassa.

Koulutukset

Meillä voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi eri puolilla Suomea. Aikuisen elämään sopivat opinnot suoritat noin 1–2 vuodessa.

Ajankohtaista

Hae
2. - 23.1.2020

Haluatko opetusalan ammattilaiseksi? Hae tammikuussa JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun aikuiskoulutuksiin ja opiskele:

> ammatilliseksi opettajaksi
> opinto-ohjaajaksi 
tai
> ammatilliseksi erityisopettajaksi
.

Opekorkea somessa

Twiitti käyttäjältä @JAMK_AOKK
Opekorkean väkeä tänään @Dare_ToLearn ”The link between learning and business impact is skills” #osaaminen #oppiminen #kehittyminen #daretolearn2019
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Our School of Professional Teacher Education is happy to receive Vietnamese educators from Van Lang University for a visit this week. The purpose and modes of teaching practice during teacher studies and e-pedagogy have been the subjects of fruitful discussions with our guests.
Instagram-kuva käyttäjältä opekorkea
Kirpeää syyskuun huomenta opekorkeasta! #toimistolla #opehommat #aurinko #jamk #valoahorisontissa @kielojyvaskyla
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Opiskeleminen kannattaa aina - alasta riippumatta. Tsemppiä päivääsi, opiskelija!
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Pedagogisista opinnoista hyötyvät paitsi opettajat, myös muut, jotka työssään tarvitsevat ymmärrystä oppimisesta ja sen fasilitoinnista. Ohjaatko? Koulutatko? Laita opinnot nyt mietintämyssyyn ja hae ammatilliseen opettajankoulutukseen 2.-23.1.2020! Videolla tuntiopettajamme Osmo Laitila kertoo omasta kokemuksestaan opeopinnoissamme.
Nyt ne on tulleet! Käy kurkkaamassa lyhyet valintaperusteet ammatillisen opettajan, opon ja erityisopettajan opintoihin nettisivuiltamme: https://t.co/BIafNkVZ9B #opehommat #erityinentuki #opo #ohjaus #erkka Hakuaika 2.-23.1.2020!
Näytä lisää

Poimintoja

Toimitamme useita verkkolehtiä sekä hankeblogia, joissa tekstejään julkaisevat niin henkilökunta, opiskelijat kuin muutkin asiantuntijat.

Kuittikopioita ja etäohjausta
10.9.2019 7:16

Kuittikopioita ja etäohjausta

Lähdimme kolmen hengen tehoporukalla heti lukukauden alkajaisiksi ohjauskäynnille Nepaliin hankekumppanimme Tribhuvanin yliopiston vieraaksi. Meillä oli sovittu...
Laulu siltana muistoihin – Musiikkipedagogina vanhusten palveluyksikössä
27.8.2019 10:42

Laulu siltana muistoihin – Musiikkipedagogina vanhusten palveluyksikössä

Moni on varmasti kuullut tapauksista, joissa muistisairas, jopa puhumaton vanhus, reagoi musiikkiin. Joissakin tilanteissa vanhus saattaa puhjeta laulamaan kaik...
En minä, laulakaa te muut
27.8.2019 9:39

En minä, laulakaa te muut

”Minä en osaa laulaa.” ”Mulla on kauhea ääni.” ”En minä, laulakaa te muut.” Nämä ovat tuttuja suomalaisen ihmisen lausahduksia liittyen laulamiseen. Miksi monet...
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä

Puhelinvaihde 020 743 8100 

www.facebook.com/opettajakorkeakoulu

Yhteystiedot-sivulta löydät esimerkiksi kampusten kartat ja koko JAMKin yhteystiedot.


Kysyttävää hausta tai opiskelusta?

Opiskelijapalvelumme tavoitat opiskelijapalvelut.aokk(at)jamk.fi
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@jamk.fi

Opintojen ohjaaja Katariina Jouhiaho, puh. 040 7525 358
Opintoasiainkoordinaattori Marika Salminen, puh. 040 3515 261
Opintoasiainkoordinaattori Henriikka Lahtinen, puh. 040 7720 598

Henkilöstö

JAMKin henkilöhausta löydät henkilöstömme yhteystiedot. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamk.fi.