jamk.fi

Tarjoamme AMK-tutkintoja seitsemällä eri alalla. 

Opinnot koostuvat pakollisista ja valinnaisista kursseista. Amk-tutkintoon sisältyy myös työharjoittelu, joka tarjoaa monelle väylän työelämään. Opintojen loppupuolella tehtävä opinnäytetyö on tärkeä osa asiantuntijaksi kasvamista. Arvostamme myös muualla hankittua osaamista, jolloin voit saada hyväksiluettua aiempia opintoja. 

Kansainvälisyys on vahvasti läsnä opinnoissa. Englanninkielisten tutkinto-ohjelmien, vaihtoon tulevien opiskelijoiden ja vierailevien luennoitsijoiden ansiosta pääset osaksi kansainvälistä verkostoa. Voit siis kansainvälistyä kampuksella, mutta voit myös lähteä ulkomaille työharjoitteluun tai vaihtoon. Viime vuonakin lähtijöitä oli lähes 600.

AMK-tutkinto-ohjelmissa opiskelet ryhmässä, lähiopetuksessa ja verkossa. Pääset tekemään runsaasti projekteja, tutustumaan yrittäjyyteen ja kansainvälistymään.

AMK-tutkintoihin haetaan korkeakoulujen yhteishaussa. Hakeminen tapahtuu Opintopolku-palvelussa.

Englanninkieliset tutkinto-ohjelmat

Kielitaito on valttia työelämässä. Miksi et opiskelisi myös englanniksi? Englanninkielisiin AMK-tutkinto-ohjelmiimme voit hakea:

20.3. - 3.4.2019 (International Business, International Logistics, Degree Programme in Nursing, Tourism Management)

Suomenkieliset amk-tutkinnot

Pääosa AMK-tutkintokoulutuksista on mukana kevään yhteishaussa. Tutkinto-ohjelman omalla sivulla on kerrottu mm. opintojen sisällöstä. Voit myös jättää kysymyksen tutkinto-ohjelman yhteyshenkilölle. Löydät linkin tutkinto-ohjelmien sivuille alla olevasta listasta.

Hakuohjeisiin ja valintaperusteisiin voit tutustua hakemisen sivuilla.

Laajuus: 210–270 opintopistettä

Opiskeluaika: 3,5–4,5 vuotta

Opiskelumuodot: päiväopiskelu, monimuoto-opiskelu

Hakuaika: 20.3. - 3.4.2019

> Hakuohjeet

AMK-tutkinnot, päivätoteutus

Seuraaviin koulutuksiin voit hakea vain syksyn haussa 4.9.−18.9.2019

Englanninkieliset AMK-tutkinnot

AMK-tutkinnot, monimuotototeutus

Seuraaviin koulutuksiin voit hakea vain erillishaussa 4.2.−1.3.2019

Seuraaviin koulutuksiin voit hakea vain syksyn haussa 4.9.−18.9.2019

Lukuvuosimaksut EU/ETA-alueen ulkopuolisille opiskelijoille

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) lukuvuosimaksut EU/ETA-alueen ulkopuolisille opiskelijoille ovat englanninkielisissä AMK-tutkinnoissa 8000 €/lukuvuosi ja englanninkielisissä ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa 9000 €/lukuvuosi. Lukuvuosimaksuja ei ole siis suomalaisille tai muiden EU/ETA-maiden kansalaisille!

> Lue lisää

Päivä- vai monimuotototeutus?

Opintoja toteutetaan kahdella ei tavalla: päivä- ja monimuotototeutuksena. Suurimmat erot ovat toteutustavoissa, mutta myös sisällöissä voi olla eroja. Osassa amk-tutkinto-ohjelmia tarjoamme molemmat vaihtoehdot, mutta yamk-opinnot ovat aina monimuotototeutuksia. 

Päiväopiskelu

Päiväopiskelu edellyttää, että voit osallistua lähiopetukseen arkisin päiväsaikaan. Hakijana sinun täytyy olla 18 vuotta täyttänyt, mutta yläikärajaa emme tunne. Päiväopiskeluun kuuluu lähiopetusta, itsenäistä opiskelua, ryhmätöitä, projekteja, verkko-opiskelua ja oppimistehtäviä. JAMKissa on tarjolla noin 30 päiväopiskeluna toteutettavaa AMK-tutkinto-ohjelmaa.

Monimuoto-opiskelu

Haluaisitko opiskella, mutta tehdä samalla vaikkapa töitä päivisin? Valitse monimuotototeutus. Opiskelusi on itsenäistä ja sisältää runsaammin verkko-opiskelua kuin päivätoteutus. Lähiopetus järjestetään intensiivijaksoina. Opiskelu sisältää oppimistehtäviä, projekteja ja ryhmätyötä. JAMKissa on tarjolla noin 10 monimuoto-opiskeluna toteutettavaa AMK-tutkinto-ohjelmaa.

Opiskelijatarinoita

”Urheilun ja opiskelun yhdistäminen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on toiminut todella hyvin.”

Voit katsoa videon myös täältä »

”En ole tuntenut itseäni tiimityöskentelijäksi aiemmin, mutta täällä se tuntuu paljon helpommalta.”
 

Voit katsoa videon myös täältä »

”Miksi valita
joku muu,
kun voi valita
parhaan.”

 

Voit katsoa videon myös täältä »

Näin haet JAMKiin

Miten tutkinto-ohjelmiin haetaan, entä miten muihin koulutuksiin? Lue ohjeet, tarkista valintaperusteet ja laita hakemuksesi tulemaan.

Lue lisää hakemisesta

Lähetä kysymys hakijapalveluihin