jamk.fi

Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Laatua
todistetusti

JAMKin insinöörikoulutuksista kansainvälisen EUR-ACE Bachelor -laatuleiman ovat saaneet kolme tutkinto-ohjelmaa: International Logistics, Konetekniikka ja Tieto- ja viestintätekniikka.

310x177_eurace_label.jpg

92 %
valmistuneista töissä

JAMKin insinöörit työllistyvät! 92 % valmistuneista on työpaikka vuosi valmistumisen jälkeen. Suurin osa työskentelee vakituisessa työsuhteessa, koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Lähde: Vuosi valmistumisesta -tutkimus 2016.

Suosittu
insinöörikouluttaja

JAMKin AMK-insinöörikoulutuksiin haki keskimäärin kolme yhtä aloituspaikkaa kohti kevään 2019 yhteishaussa. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli yli 3 200!

Lähde: vipunen.fi

Lisätietoja

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakouluKetterät menetelmät WIMMA Lab -kontekstissameetup.comWed, Jun 19, 2019, 5:00 PM: Millainen oli ensimmäinen user storysi, josta kaikki aikoinaan alkoi?Entä viisi ensimmäistä?Tule muistelemaan ja jaa kokemuksesi!WIMMA Labissa 30 insinööriopiskelijaa (kybe
WIMMA Labin avoimet ovet oli menestys! JAMK ja JAMKin opiskelijat keräsivät paljon mielenkiintoa. WIMMA Labin seuraava yleisötapahtuma on jo huomenna keskiviikkona, kun Lab järjestää Agile JKL Meetupin tiloissaan. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin ketteriin menetelmiin projektinhallinnassa ja ohjelmistokehityksessä! JAMK Dynamo, Piippukatu 2, 4. krs., klo 17-19. #jamk #wimmalab #agile #scrum #kanban https://www.meetup.com/AgileJKL-Meetup/events/262287995/