jamk.fi

Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Huomaa hakuajat

Keväällä on kaksi hakuaikaa. 8. - 22.1.2020 voit hakea englanninkielisiin tutkintoihin ja 18.3. - 1.4.2020 suomenkielisiin tutkintoihin.

Huomaa hakuajat

Kevään 2020 yhteishakuja on kaksi:

  • englanninkieliset YAMK-tutkinnot| Hae 8. - 22.1.2020

  • suomenkieliset YAMK-tutkinnot | Hae 18.3. - 1.4.2020

Työvoimakoulutukset

Jos olet työtön tai työttömyysuhkan alla, sinulla on mahdollisuus osallistua JAMKin ja TE-palveluiden yhteistyössä järjestämiin työvoimakoulutuksiin.

Lue lisää työvoimakoulutuksista

Laatua
todistetusti

JAMKin insinöörikoulutuksista kansainvälisen EUR-ACE Bachelor -laatuleiman ovat saaneet kolme tutkinto-ohjelmaa: International Logistics, Konetekniikka ja Tieto- ja viestintätekniikka.

310x177_eurace_label.jpg

92 %
valmistuneista töissä

JAMKin insinöörit työllistyvät! 92 % valmistuneista on työpaikka vuosi valmistumisen jälkeen. Suurin osa työskentelee vakituisessa työsuhteessa, koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Lähde: Vuosi valmistumisesta -tutkimus 2016.

Suosittu
insinöörikouluttaja

JAMKin AMK-insinöörikoulutuksiin haki keskimäärin kolme yhtä aloituspaikkaa kohti kevään 2019 yhteishaussa. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli yli 3 200!

Lähde: vipunen.fi

Lisätietoja

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Tsekkaa tarjontamme ja valitse omasi! . . . #jamk #jamkavoin #avoinamk #polkuopinnot #korkeakouludiplomi #ylpeästiamk
Instagram-kuva käyttäjältä jamkinsinoorit
JAMKin robotiikka myös esillä @jamk.fi tutuksi päivässä! #jamkinsinoorit #robotiikka #jamkroboticscenter #ur #mir #teollisuusrobotiikka
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Insinööri, teknologian huippuammattilainen! Nyt lähtee ensimmäinen tietoiskusetti auditorio Valjakassa. Lavalla lehtori Marjukka Nuutinen ja opiskelijat @jonnakikkas @saarapuusaari @onnipeltola @inkaakerlund sekä kolme tuotua sähkö- ja automaatiotekniikasta. @jamk.fi ja insinööriopiskelut tutuksi! . #jamkinsinöörit #jamk #insinööriksi #energiajaympäristötekniikka #konetekniikka #logistiikka #purchasingandlogistics #tietojaviestintätekniikka #rakennusjayhdyskuntatekniikka #sähköjaautomaatiotekniikka #koulutus #lukionjälkeen #kunkoululoppuu #ammattikorkeakoulu #opiskelemaan