jamk.fi

Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Rakennusmestariksi Jyväskylässä

Syksyn yhteishaussa voit hakea myös rakennusmestarin AMK-tutkinto-ohjelmaan, jonka toteutamme yhteistyössä SeAMK:n kanssa Jyväskylässä. Lue lisää ja hae 4. - 18.9.2019

Huomaa hakuajat

Keväällä on kaksi hakuaikaa. 8. - 22.1.2020 voit hakea englanninkielisiin tutkintoihin ja 18.3. - 1.4.2020 suomenkielisiin tutkintoihin.

Huomaa hakuajat

Kevään 2020 yhteishakuja on kaksi:

  • englanninkieliset YAMK-tutkinnot| Hae 8. - 22.1.2020

  • suomenkieliset YAMK-tutkinnot | Hae 18.3. - 1.4.2020

Työvoimakoulutukset

Jos olet työtön tai työttömyysuhkan alla, sinulla on mahdollisuus osallistua JAMKin ja TE-palveluiden yhteistyössä järjestämiin työvoimakoulutuksiin. Tarjolla on mm. Tietojohtaminen, Dev2Ops -osaaja sekä Tekoäly ja IoT.

Lue lisää työvoimakoulutuksista

Laatua
todistetusti

JAMKin insinöörikoulutuksista kansainvälisen EUR-ACE Bachelor -laatuleiman ovat saaneet kolme tutkinto-ohjelmaa: International Logistics, Konetekniikka ja Tieto- ja viestintätekniikka.

310x177_eurace_label.jpg

92 %
valmistuneista töissä

JAMKin insinöörit työllistyvät! 92 % valmistuneista on työpaikka vuosi valmistumisen jälkeen. Suurin osa työskentelee vakituisessa työsuhteessa, koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Lähde: Vuosi valmistumisesta -tutkimus 2016.

Suosittu
insinöörikouluttaja

JAMKin AMK-insinöörikoulutuksiin haki keskimäärin kolme yhtä aloituspaikkaa kohti kevään 2019 yhteishaussa. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli yli 3 200!

Lähde: vipunen.fi

Lisätietoja

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
JAMK Logistics-UTEC international fellowship program started in Uruguay. #JAMK #logistics #engineering #uruguay #teacherexchange
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Taas mennään! OpenLabs starttaa tälle syksylle Dynamolla tilassa D220. Tervetuloa! #openlabsjamk #jamk #osaaminenkilpailukyvyksi #osaaminen Info: OpenLabs on sairaanhoitaja- ja kätilöopiskelijoille suunnattu avoin harjoitteluaika, joka tiistai klo 12-15. Tervetulleita ovat kaikki opiskelijat opiskelun vaiheesta riippumatta! Lisätietoja: emilia.lahdenpera@jamk.fi