jamk.fi

Iloista yhteismusisointia Muskaristudiossa

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-8-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta.

Nyt ajankohtaista: Kohtukehto-koulu

Musiikkia ja liikettä odottaville äideille

Kohtukehto-koulu on suunnattu vauvaa odottaville vanhemmille. Toiminnassa tärkein on kohtuvauva, joka on mukana laulussa, soitossa ja tanssissa oman vanhemman kanssa. Tunneilla käytetään monipuolisesti musiikin ja tanssin eri työtapoja, kuten laulua, loruja, soittoa ja liikettä. Tavoitteena on luoda yhteyttä vanhemman ja kohtuvauvan välille sekä rakentaa perustaa tulevalle vuorovaikutussuhteelle. Laulu ja äidin ääni rauhottaa ja tanssi lisää kehotietoisuutta. Aiempaa tanssi- ja musiikkiharrastuneisuutta ei tarvitse, joten kaikki rohkeasti mukaan.

  • tiistaisin klo 18.00–19.00 alkaen 12.3.2019 - 9.4 (5 kertaa)
  • Suomalainen musiikkikampus, Luova luokka 238, Pitkäkatu 18-22
  • 60 €/lukukausi, 5 kokoontumiskertaa

Lisätietoja:
Leena Pantsu, lehtori, 040 510 5062, etunimi.sukunimi@jamk.fi

Muskarit lukuvuonna 2018-2019


Opetusta on 15 kertaa lukukaudessa sekä syksyllä että keväällä. Molempien lukukausien päätteeksi on matinea. Hinta: 130 €/ lukukausi / 15 kokoontumiskertaa sekä matinea. Ryhmämuutokset ovat mahdollisia.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla ovat lv. 2017-18 toimintaan osallistuneet lapset. Muskaristudion vastuuopiskelijana toimii Anna Salonen

Ilmoittautuminen

Lukuvuoden 2018-2019 ilmoittautuminen on nyt auki.

Ilmoittautuminen

Muskaristudioon voi tutustua kaksi kertaa maksutta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee perua kirjallisesti (sähköpostilla Leena Pantsulle, etunimi.sukunimi@jamk.fi), mikäli ryhmässä ei halua jatkaa. Näitä kahta ilmaista kertaa ei vähennetä lukukausimaksusta.

Lue JAMKin asiakaslehden juttu värikkäistä vauvoista täältä!

Lisätietoja

Pantsu Leena

Pantsu Leena

Lehtori, Senior Lecturer
Musiikki, Music
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405105062
Näytä lisää