jamk.fi
13.9.2019 - 14.9.2019 20:00

Artesaaniruoka SM-kisat Jyväskylässä 13.-14.9.2019

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu järjestetään Jyväskylässä 13.-14.9. Syys Wemmi -tapahtuman yhteydessä. Kilpailun tarkoituksena on tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi ja edistää sen kehittymistä. Kilpailu on avoin suomalaisille, pohjoismaisille ja Baltian maiden osanottajille. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Jyväskylään seuraamaan kisoja!

Aika: 13.9.2019 - 14.9.2019 20:00
Koulutustyyppi: Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Kieli: Suomi

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu järjestetään Jyväskylässä 13.-14.9.2019 Syys Wemmi -tapahtuman yhteydessä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on saanut järjestettäväkseen artesaaniruoan SM-kisat 13.-15. syyskuuta 2019 Jyväskylässä. Kilpailun tarkoituksena on tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi ja edistää sen kehittymistä. Kilpailu on avoin suomalaisille, pohjoismaisille ja Baltian maiden osanottajille. Kilpailukategorioita on 11 ja luokkia peräti 60: kaikkea mahdollista juomista, marjoista ja kastikkeista aina liha- ja kalatuotteisiin.

Kilpailupäivinä perjantaina 13.9. ja lauantaina 14.9. järjestetään myös seminaareja ja muuta ohjelmaa, joka houkuttelevat artesaaniruoasta ja lähiruoasta kiinnostuneita.

Kilpailun järjestää Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 –hanke yhteistyössä Suomen Artesaaniruoka ry:n kanssa.

Lisätietoa: https://www.artesaaniruoka2019.fi/fi/

Artesaaniruoka SM-kisat 2019