jamk.fi

Teemme yhteistyötä pk-yritysten ja julkisen sektorin kanssa tuottaaksemme niille kilpailukykyä parantavia ratkaisuja. Rakennamme liiketoimintakonsepteja ja edistämme palveluiden uudistamista. Tutkintokoulutuksen ohella JAMK soveltaa uusia oppimismenetelmiä kaupalliseen koulutukseen sekä kotimaassa että koulutusviennissä. Koulutuksella parannetaan kilpailukykyä sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Vahvuusalan ydin on JAMKin opettajankoulutus ja liiketoiminnallinen osaaminen. Toiminnassa ovat kuitenkin mukana kaikki koulutusalat sekä koulutuksen suunnitteluosaaminen. Koulutusviennissä kumppaneina ovat muut kotimaiset koulutusviejät.

Koulutuksen huippuosaamista meiltä maailmalle

Huippuosaaminen tekee maailmanmestarin. Siksi tuemme yrityksien ja muiden organisaatioiden osaamisen uudistamista erilaisilla koulutus- ja kehittämispalveluilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tukemalla arvoa tuottavien ratkaisujen kehittämistä, voimme kohottaa asiakkaidemme kilpailukyvyn uuteen kasvuun ja luoda siitä yhä vahvempaa.

Osaamisemme ytimessä ovat laadukas opettajankoulutus ja vahva liiketoiminnallinen osaaminen. Niiden lisäksi hyödynnämme myös muita JAMKin koulutusaloja sekä asiantuntijuuttamme koulutuksen suunnittelussa.

Kansainvälisesti tunnetun JAMKin koulutus-, konsultointi- ja asiantuntijapalvelut ovat maailmalla haluttuja tuotteita: viime vuosina olemme vieneet koulutusosaamistamme kansainvälisille asiakkaille noin kahden miljoonan euron arvosta.

Lue lisää

Tule mukaan kehittämään JAMKin toimintaa!

Lahjoittamalla olet mukana kehittämässä Keski-Suomen ja koko maan kilpailukykyä. Katso lahjoitusohjeet sivuiltamme.

Voit katsoa videon myös täältä »

Kiinnostava kansainvälisyys

Tutustu asiakaslehtemme 1/2019 juttuihin - saat lisätietoa koulutusviennin arkipäivästä ja kansainvälisistä hankkeistamme!

5.4.2019

Kansainvälinen toiminta tuo hyvää myös kotimaahan

Suomalaiset korkeakoulut kansainvälistyvät kovaa vauhtia. Jyväskylän ammattikorkeakoululla on jatkuvasti kymmeniä eri projekteja käynnissä ympäri maailmaa, joissa viedään suomalaista osaamista Suomen rajojen ulkopuolelle.

5.4.2019

Himalajan sylissä

Kiinan ja Intian välissä, Himalajan vuoristossa sijaitsee yksi maailman köyhimmistä maista, Nepal. Maailman korkeimpien vuorenhuippujen kotiseutu on yksi Suomen kehitysyhteistyökumppaneista.

Uutiset

6.5.2019

Tutustu FINNIPS-verkoston 10-vuotisjuhlajulkaisuun!

FINNIPS-verkoston (Finnish Network for International Programmes) neljäs julkaisu “Attracting Global Talents. FINNIPS network’s ten years of enhancing internationalisation” on julkaistu 6.5.2019.

20.11.2018

JAMK tasaa keskisuomalaisten elintarviketuottajien tietä vientiin – yrittäjät mukana maailman suurimmilla ruokamessuilla Saksassa tammikuussa 2019

JAMK on aktivoinut keskisuomalaisia elintarvikealan yrityksiä näytteilleasettajiksi maailman suurimmille ruokamessuille Berliiniin tammikuussa 2019. Grüne Woche -kuluttajamessuille osallistuu vuosittain noin 400 000 kävijää sekä 1700 näytteilleasettajaa ja 4000 median edustajaa 65 eri maasta.

8.11.2018

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa kehitetty teknologia mahdollistaa tulevaisuuden älytiet – Kansainvälinen tieliitto palkitsi

Autot ovat jo älykkäitä, mutta tulevaisuudessa älyä voi löytyä myös teidenvarsilta. Luottokorteista tuttu RFID-teknologia voisi mahdollistaa esimerkiksi itseohjautuvien autojen paremman turvallisuuden.